Hosting WordPress

Let’s Encrypt – Δώρο SSL πιστοποιητικά με κάθε WordPress hosting

Let's Encrypt - Δώρο SSL πιστοποιητικά με κάθε WordPress hosting

Στην GreekHost βεβαιωνόμαστε πάντα πως τα πακέτα που παρέχουμε στους πελάτες μας καλύπτουν όλα τα αναγκαία και τελευταίας τεχνολογίας standards, κι ως εκ τούτου, η εταιρεία μας παρέχει εντελώς δωρεάν την εγκατάσταση του Let’s Encrypt με κάθε WordPress hosting πακέτο. Πιο συγκεκριμένα, κάθε καινούργιο WordPress hosting πακέτο θα έρχεται εξοπλισμένο με δωρεάν SSL πιστοποιητικά του Let’s Encrypt για να βεβαιωθείς πως η Google θα αγαπήσει την ιστοσελίδα σου από την πρώτη στιγμή που τη δει.

Με κάθε WordPress hosting πακέτο θα λαμβάνεις επίσης και δωρεάν εγκατάσταση του WordPress, με αποτέλεσμα, μετά την ολοκλήρωση μιας παραγγελίας, να λαμβάνεις έτοιμη και στημένη όλη τη πλατφόρμα του WordPress χωρίς να χρειάζεται να την εγκαταστήσεις χειροκίνητα ο ίδιος.

Είναι αξιόπιστα τα SSL πιστοποιητικά του Let’s Encrypt;

Let's Encrypt - Δώρο SSL πιστοποιητικά με κάθε WordPress hosting

Εν συντομία, το Let’s Encrypt είναι μια αρχή έκδοσης πιστοποιητικών που κυκλοφόρησε για πρώτη φορά στις 12 Απριλίου του 2016 και από τότε παρέχει δωρεάν πιστοποιητικά X.509 για κρυπτογράφηση και ασφάλεια – πιο συγκεκριμένα, ονομάζονται ως Transport Layer Security (TLS). Η όλη διαδικασία είναι αυτοματοποιημένη και εξαλειφτεί τη περίπλοκη διαδικασία δημιουργίας, επικύρωσης, υπογραφής, εγκατάστασης και ανανέωσης των πιστοποιητικών για ασφαλείς ιστοσελίδες.

Παρόλο που το Let’s Encrypt θεωρείτε ως η καλύτερη δωρεάν εναλλακτική για SSL πιστοποιητικά και η ιστοσελίδα σου θα εμφανίζεται πάντα ως ασφαλείς στα προγράμματα περιήγησης, αυτό δεν παύει να σημαίνει πως έρχεται με κάποια αρνητικά. Για παράδειγμα, εκπρόσωποι της Google έχουν αναφερθεί στο παρελθόν πως ενώ ο αλγόριθμος της μηχανής αναζήτησης της εταιρείας αυξάνει το SEO των ιστοσελίδων με SSL πιστοποιητικά, το Let’s Encrypt το θεωρεί απλά ως ασφαλές και όχι ιδιαίτερα θετικό προς το SEO.

Για μεγάλες ή μικρές επιχειρήσεις και για blogs που δίνουν μεγάλη σημασία στη στρατηγική του SEO τους, θα χρειαστεί να προχωρήσουν σε διαφορετικές λύσεις και να πληρώσουν για τα SSL πιστοποιητικά τους. Σε αυτή την περίπτωση, η GreekHost παρέχει πέντε διαφορετικά επαγγελματικά SSL πιστοποιητικά, τα οποία ξεκινούν από 25 ευρώ τα τρία χρόνια και φτάνουν στα 160 ευρώ το ετησίως. Για περισσότερες πληροφορίες κάνε κλικ εδώ.

Επέλεξε τώρα το αγαπημένο σου WordPress hosting πακέτο και δημιούργησε μια γρήγορη και ασφαλής ιστοσελίδα!

Εσύ χρησιμοποιείς SSL στην ιστοσελίδα ή το blog σου; Κι αν ναι, ποια εταιρεία προτιμάς και πόση βελτίωση παρατήρησες στο SEO σου; Θα χαρούμε να ακούσουμε τις απόψεις σου στα σχόλια παρακάτω.

Σχετικά με τον συντάκτη

Παντελής Καπούλας